Om Linnéa

Linnéas brinner för individens rätt att fritt få utrycka sig och att komma hem till sig själv. Genom sin egen livsresa har hon funnit det som fungerar bäst för henne, för att skapa mer lätthet och glädje i livet, för att finna sitt sanna jag, våga uttrycka sig själv fullt ut och ge kroppen den omtanke och närande beröring och rörelse den förtjänar.

Med över 25 års dansvana leder Linnéa medryckande, härliga Groove-klasser där all hennes varierade dansbakgrund bidrar till och inspirerar andra till att upptäcka olika stilar och rörelser. Efter en grooveklass hos Linnéa kommer du känna dig lycksalig, ordentligt genomtränad, närvarande i kroppen, avslappnad, glad och längta efter nästa gång.

Förutom att facilitera Groove är Linnéa en Certifierad MEM Practitioner (läs mer här: https://www.maceenergymethod.com/ MEM är häpnadsväckande effektivt om man vill göra sig av med negativa tankar, känslor, trauman, fobier, beroendebeteenden och allt annat oönskvärt i livet som man verkar ha förlorat kontrollen över. Det är en metod där inget behövs avslöjas om ens privata liv och det är inget analyserande eller rotande i det förflutna.

De flesta förvånas över att det är så lätt. För Linnéa har MEM exempelvis, avsevärt förbättrat allmäntillståndet, relationer och energinivå/livslust. Det finns åtskilliga vittnesmål av människor som blivit av med utmaningar, problem, nedstämdhet, beroenden, begränsningar m.m. Tror du att MEM kan vara något för dig? För att boka en session, mejla eller ring numret som står längst ner på sidan.

Linnéa är också en Access Bars Facilitator och kan ge flera olika Access kroppsprocesser beroende på vad man vill ha hjälp med. Access Bars och Kroppsprocesser är väldigt mjuka, effektiva och avslappnande behandlingar med lätt handpåläggning. De varar vanligtvis mellan 45 och 75 min. Efter en session känner man i värsta fall, som om man fått sitt livs bästa massage och i bästa fall kan hela ens liv förändras (om det är det man vill).

Vill du hyra in Linnéa som Groove instruktör, för att ge dina anställda/kollegor en garanterad ice breaker vid viktiga konferenser eller kick offer? Vill du erbjuda en företagshälsovård långt bortom det vanliga? Genom rörelseglädje, avslappnande behandlingar och/eller MEM-sessioner, som kommer att få dina anställda och sjunga sig till arbetet varje dag? Ingen långvarig terapi behövs utan stor förändring uppnås efter bara 1-2 sessioner (förutsatt att klienten själv önskar förändra något).

Tveka inte att kontakta Linnéa och boka in Groove, bars och MEM redan idag. Du kommer inte att ångra dig.