skip to Main Content

Klasser & Workshops

Fem leder Groove på Tegelscenen, 27/3 kl 18.45-20.15

En underbar klass ledd av fem groove-facilitatorer; Anna, Helena, Ina, Maja och Linnéa. De slår ihop sin passion för dansen och skapar ett härligt tillåtande dansgolv tillsammans. Tegelscenen ligger på Söndagsvägen 9 i Hökarängen, promenera från tunnelbanan eller ta buss till hållplats Söndagsvägen. OBS! Anmälan krävs, lokalen tar max 30 pers.

Groove under helgen Urban Fusion Goes Deeper 5-6 april

Denna fredag kväll och hellördag går vi djupare in i dansen, djupare in i oss själva, i våra känslor och allt vi är. Det blir olika övningar, sharings, safe space, utforskande, upptäckande och mycket glädje och firande och så klart mycket dans. Bitar av helgen blir en lite djupare form av groove, med närvaro, fokus, innerlighet och uttryck av olika stämningar och känslolägen. Det kommer bli underbart. Läs mer här: https://www.facebook.com/events/241229136810440/

Groove och Gong, onsdag 17/4 kl 18.30-20.30

Ihop med Gongmästare Mattias Sundman skapar vi nu en till klass med en hel timmes härlig dans följt av en hel timmes djup avslappning till gongens helande vibrationer. Plats: Tegelscenen i Hökarängen, se adress ovan.

Ecstatic Groove på Yogansa, Vår 2019

Ett första gästpass i Groove hölls på Yogansa på Kungsholmen, fredag den den 15/2. Info om nästa klass kommer snart. Varmt välkommen.

Senior-Groove i Vasastan

Dessa klasser är anpassad efter åldersgruppen utan hopp, lugnare tempo och en del låtar dansar man sittande i stol. Man blir varm, glad och får allsidig träning. Givetvis är det mycket dans. Dessa klasser är kostnadsfria.

Tid: Torsdagar kl 13 – 14, Vasaträffen, Norrtullsgatan 12L, Stockholm.
Datum VT 2019: 31/1, 28/2, 28/3, 4/4, 23/5

Specialklasser 30 – 45 min :

Allmän information klasser i TheGroove

Mina klasser och workshops i TheGroove kan dyka upp någonstans nära dig! Hör av dig om du önskar få in groove på ditt lokala gym eller annan lokal du känner till. Jag reser även ut i landet om fler än 20 deltagare garanteras.

Kontakta mig för frågor och information!

Linnéa Larsson
Certifierad och licensierad MEM practitioner
Certifierad Groove Facilitator

TheGroove Workshops

Jag har även workshops i TheGroove på Happy Embodiment!

Läs mer om workshops
Back To Top