toppspacer

TheGroove Workshops

Workshops är 60-120 min.

Dancing for the Daring

Groove med musik som inbjuder till sinnlighet, starka uttryck och mycket kreativitet. Denna klass är för dig som redan är bekväm med friare former av dans och som vill gå djupt in i dina röresler. I den här klassen skapar vi ett osande dansgolv där vi uppmuntras vidga vår bekvämlighetszon samtidigt som vi utforskar nya rörelser och uttryck. 

BootyGroove

Vi riktar extra uppmärksamhet på våra höfter och bakdelar. Höften är en underbar och viktig led som mår bra av röra sig, vicka, för ledhälsa och glädje. Garanterat skön groove - dags att skaka loss!

Ladies Night

Denna kväll är det bara tjejer. Bjud med alla dina väninnor så har vi ett sinnligt, ljuvligt, kaxigt, fräckt, roligt, befriande, episkt dansparty tillsammans!

GROOVE i mörkret

Vi dansar i mycket dämpad belysning med fingerlampor och annat som lyser i mörket. Garanterat lekfullt, roligt och kreativt. En upplevelse du inte vill missa! Hålls främst under de mörka årstiderna.

GROOVE Klubbkväll

Som att gå ut på klubb fast vi groovar, alltså enas i en rörelse eller rytm. Det blir mycket house/clubmusik och mer freestyle än en typisk grooveklass. Även en del fingerlightsnummer kan ingå här. Perfekt för dig som gillar att gå ut och dansa men vill slippa droger/alkohol samt att behöva stanna uppe till sent på natten. 

Datum för workshops 2018

Juli på Utö vid spontana tillfällen: Groove utomhus

Fredag 17/8 kl 19.30 - 21.00 Dancing for the Daring

OBS! Datum och tider på workshops kan komma att ändras!
Klicka på länken nedan för att intresseanmäla dig till någon eller några av mina workshops:

Formulär intresseanmälan workshops

Kontakta

Linnéa Larsson
Tel: 0708-15 61 64
Email: linnea@happyembodiment.com

Plats för klasser

Kroppsverkstan
Malmövägen 48 -50
Johanneshov

Se övriga adresser under klasser

HELogo3 Webb